top of page
strip onder.png
jumper.png
"Heb je het gevoel vastgeroest te zitten in een baan en je wilt eigenlijk wel wat anders?
 
Het is tijd voor jou; wat wil je? Waar krijg jij energie van?"

Loopbaancoaching

Heb je het gevoel dat je zelf niet meer de touwtjes in handen hebt en dat je niet meer vooruit komt? Je wilt eigenlijk wel wat anders, maar je weet niet wat en eigenlijk durf je de stap naar iets nieuws niet te maken?

Je bent middelbare scholier en het moment komt dat je na moet gaan denken over welke studie richting je op wilt? Waar ben je goed in? Wat zijn je talenten; waar krijg je energie van? 

Je bent met pensioen, maar je wilt jezelf nog wel nuttig maken? Misschien de stap zetten naar een zelfstandig beroep? Maar wat en hoe? 

In alles wat je doet, is het belangrijk om een doel te hebben en daar naar toe te werken. Ben je dit kwijt, dan wordt je een stuurloos object waarvan er door iemand anders de touwtjes in handen worden genomen en beslissingen voor en over jou worden genomen.

Kom op voor je eigenwaarde en ontplooi je talenten. Hoe?  

We maken samen je talenten inzichtelijk en kijken hoe en in welke omgeving deze kunnen worden ingezet.

Ook zal je zien wat er gebeurt als je je talenten (onbewust) overdrijft in geval van stress en hoe je talenten tegen je kunnen werken en hoe je omgeving hierop reageert. Samen ontwikkelen we technieken om deze ‘side effects’ op te heffen.

strip boven.png
strip midden.png
strip midden.png
bottom of page