top of page
strip onder.png
ingeborg.png
'Coaching is mijn passie; mensen begeleiden in hun 'zoektocht' naar zichzelf, zodat ze in staat zijn het beste uit zichzelf te halen om hun zelf geformuleerde doelen te bereiken!'

Over mij

Ik ben Ingeborg Aïttahar-Dolfing, getrouwd en moeder van twee kinderen, met wie ik al veel 'ontdekkingsreizen' heb gemaakt.

Zij zijn de aanleiding geweest in mijn verdieping in alles wat te maken heeft met neurodiversiteit. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een beter begrip van onszelf, van elkaar en hoe zich dit verhoudt tot onze omgeving en de maatschappij.

In parallel met mijn HR loopbaan, heb ik talrijke cursussen gevolgd over onderwerpen in de psychologie. In 2016 heb ik een door de International Coaching Federation geaccrediteerde coachingsopleiding gevolgd. Met persoonlijke groei, coachingervaring en een diploma op PCC niveau (Professional Certified Coach) in 2017 als resultaat. 

 

Sindsdien is coaching is mijn passie; mensen begeleiden in hun 'zoektocht' naar zichzelf, zodat ze zelf in staat zijn het beste uit zichzelf te halen om hun zelf geformuleerde doelen te bereiken!

Meld je aan voor een intake gesprek en:

Start the change!
strip boven.png
strip midden.png
strip midden.png
bottom of page